• Fri fragt over kr. 499,-
  • Hurtig levering
  • Høj kundeservice
  • Stort udvalg og høj kvalitet

BARF (råfoder)

BARF (råfoder) til kat

Hvad er BARF ? BARF er 100% naturligt kattemad. BARF (Bone and Raw Food) er meget velegnet til katte, de er trods alt kødspisere
Vi har mange produkter som kan anvendes til at BARF'e din kat, kom ind i vores butik i Hillerød og hør nærmere.
Grunden til at kun MUSH er vist nedenfor, er at de har en speciel variant til katte, men se gerne alle varianter under Hundefoder/BARF
.....
MUSH er BARF råfoder i små portioner, som gør din hverdag nemmere
Endelig – et naturligt fuldfoder til din kat! Ingen kunstigheder, bare ren, ubehandlet, rå mad. Katten er et rovdyr som er tilpasset en kost bestående af små byttedyr: små energitætte måltider rige på protein og fedt. Dette var MUSH´s udgangpunkt da de udviklede den nye serie af MUSH fuldfoder til katte – MUSH Vaisto CAT. MUSH har stræbt efter at skabe kattemad der ligner de naturlige byttedyr i sin sammensætning. Derfor har de baseret maden på kød, som indeholder vigtige aminosyrer; mineraler og vandopløselige vitaminer; ben som den primære kalcium- og mineralkilde; samt indvolde der er rige på A-vitamin, kobber og folsyre.

MUSH kattemad er meget enkel. Kød, indvolde og ben dækker næsten hele kattens næringsbehov, så de har været sparsomme med andre ingredienser. Havalger og solsikkeolie udfylder vigtige roller i ernæringen, og giver bl.a. katten iod og E-vitamin. Det skal ikke blot være enkelt at give sin kat god mad – man skal forstå hvad maden indeholder og hvorfor.

MUSH Vaisto CAT findes i forskellige udgaver, så du kan give din kat variation og forskellige smagsoplevelser. MUSH Vaisto Cat Gul (Kylling-Okse) er udviklet til at dække også voksende killingers behov.

BARF KAN KUN KØBES I VORES BUTIK I HILLERØD, VI SENDER IKKE FODER PÅ FROST!

BARF SKAL IKKE BESTILLES PÅ WEBSHOPPEN OG KAN KUN BETALES I BUTIKKEN

 

BARF (råfoder)
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side