Orijen Kattemad Regional Red Cat - 1,8 kg.

Flere visninger

Orijen Kattemad Regional Red Cat - 1,8 kg.

SKU:o-ori077a

299,00 DKK

• ORIJEN REGIONAL RED er fyldt med naturlige ingredienser, der sikrer komplet næring. Det indeholder store mængder Black Angus okse, vildsvin, Alberta lam, Heritage svinekød og bison
• Prisvindende ORIJEN er proppet med protein-rigt kød (85%), præcis det Moder Natur designede din kat til at spise. Med sin lavt glukæmiske formulering, der både reducerer de uønskede kulhydrater og giver sunde blodsukkerniveauer, sikres din kat det bedste helbred.

ORIJEN REGIONAL RED TØRFODER  TIL KAT AFSPEJLER DEN DIVERSITET OG BALANCE AF FRISK KØD, FRUGT OG BÆR, SOM KATTE MØDER I DERES NATURLIGE MILJØ, DET DE ER UDVIKLEDE TIL AT SPISE, ET NATURLIGT KATTEFODER!

85% KØD FISK ÆG
15% GRØNTSAGER, FRUGTER, URTER
0% KORN, KARTOFFEL, TAPIOCA, PLANTEPROTEINS-KONCENTRATER

• ORIJEN REGIONAL RED er fyldt med naturlige ingredienser, der sikrer komplet næring. Det indeholder store mængder Black Angus okse, vildsvin, Alberta lam, Heritage svinekød og bison — alt sammen opdrættet på lokale ranche og gårde, godkendt til menneskebrug, og leveret direkte til vores køkken, FRISK HVER DAG, og fyldt med naturlig saft og kraft.

• Prisvindende ORIJEN er proppet med protein-rigt kød (80%), præcis det Moder Natur designede din kat til at spise. Med sin lavt glukæmiske formulering, der både reducerer de uønskede kulhydrater og giver sunde blodsukkerniveauer, sikres din kat det bedste helbred.

• Hvert enkelt stykke ORIJEN Regional Red indeholder frysetørret kød og lever, hvilket giver en delikat smag alle katte elsker.

• ORIJEN laves af Canadas bedste og mest friske ingredienser, i deres helt egne køkkener, og garanterer at holde din elskede kat glad, sund og stærk