Eden

Eden

Eden 85/15 kattefoder

Biologisk korrekt hunde og katte mad

85/15 kornfrit kattefoder består af 85% kød og 15% frugt og grønt. Katten er fra naturens side en ren kødæder, så hvorfor spare på kødet.

Da katten ikke selv kan producere taurin som er essentielt for kattens sundhed og trivsel, kan den kun få dækket sine behov for taurin og arginin igennem kødet i sin kost, Derfor indeholder vores kattefoder 85% frisk og lækkert kød for at sikre din kat den bedste mulige trivsel og sundhed.

Eden hunde- & kattefoder afspejler den naturlige kost som hunde og katte er udviklet til at spise igennem tusindvis af år, og indeholder en nærende balance af frisk kød, indmad og brusk i de rette forhold, der leverer de helt naturlige næringsstoffer som dækker dyrenes behov.

Eden leverer alle de naturlige næringsstoffer, som din hund eller kat har brug for, i Organisk form som sikrer en høj optagelse af alle mineraler og vitaminer for en optimal trivsel. Derfor er der ikke behov for at tilføje nogen syntetiske tilsætningsstoffer som hunden eller katten alligevel ikke kan optage ordentligt. Alt i Eden's foder er organisk og naturligt og biologisk korrekt for dit kæledyr.

Eden indeholder kød, indmad, knogler og brusk i de rette forhold, så det er helt identisk med den naturlige næringsprofil fra byttedyrene i naturen. Det er derfor, du ikke vil finde lange lister af syntetiske tilsætningsstoffer med lav optagelighed i Eden.

Kød giver protein, fedt, vitaminer A, B, D og K, kobber, krom, folinsyre, jern, magnesium, kalium, selen og zink - alt sammen i organisk højt optagelig form.

Indmad såsom lever, nyre, kallun og hjerte leverer en meget rig og koncentreret organisk letoptagelig kilde af næsten alt hvad hunde og katte har brug for, for at at trives optimalt - herunder høje doser af organiske og essentielle vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer og aminosyrer.

Brusk og knogler leverer en rig kilde til mineraler, herunder calcium, fosfor, magnesium og kalium - alt i naturlig og let absorberet form som sikrer et sundt skellet og gode led.

Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side