Adaptil spray til hund (D.A.P.) - 60 ml.

Flere visninger

Adaptil spray til hund (D.A.P.) - 60 ml.

SKU:kr-274835

249,00 DKK
Adaptil spray til hund (D.A.P.) - 60 ml.

Adaptil spray til hund (D.A.P.) - 60 ml.

• Adaptil spray beroliger ved stress og frygt hos hund, med tryghedsskabende og beroligende feromon

• ADAPTIL indeholder den diegivende tævehunds beroligende feromon (D.A.P.), der skaber tryghed for hvalpene, når de sættes i nye situationer og færdes i ukendte omgivelser. Undersøgelser har vist, at en syntetisk analog af dette feromon skaber tryghed og velvære for både hvalpe og voksne hunde.

• ADAPTIL anbefales derfor til at forebygge og reducere stressrelateret adfærd hos hvalpe og voksne hunde. ADAPTIL har også vist sig at kunne gøre hvalpe og voksne hunde mere modtagelige over for adfærdsterapi og træning.

• Stress hos hund .

• Tilpasning til nye omgivelser (eller at håndtere midlertidige udfordringer) er potentielt stressende for de fleste hunde. Hos nogle hunde kan frygt og uro udvikle sig til fobier og stressrelaterede adfærdsforstyrrelser (lydfobier, separationsangst, osv.)

ADAPTIL er en naturlig og nem måde til at afhjælpe stressrelateret opførsel hos hunde som f.eks.:

1. Udfordrende situationer (fyrværkeri, høje lyde, at være alene hjemme)
2. Tilvænning til nye omgivelser (nyt hjem, flytning, familieforøgelse eller nyt kæledyr)
3. Køresyge

Brugsanvisning:
15 min. inden effekten ønskes sprayes med Adaptil spray. Der kan enten sprayes med 8-10 pumpeslag på et sted hvor hunden skal opholde sig (i kurven, i kennelen, på underlaget i bilen etc.) eller man kan spraye med 5-8 pumpeslag på et tørklæde eller stofhalsbånd som skal ligge i 15 min. inden det påsættes hunden. Der må ikke sprayes direkte på hunden eller i nærheden af hundens hoved.

LÆS SPECIALBROCHUREN FOR PRODUKTET I PDF FILEN NEDENFOR:
adaptil