Foder

Subcategories

Hundefoder og Kattefoder er en tillidssag hos os har vi prøvet at gøre vores bedste, for at vælge hundefoder som har en sund sammensætning af råprodukter, så vidt det er muligt uden en masse uønskede tilsætningsstoffer.

Dyrene som er blevet anvendt til produktion af vore foderprodukter, skal have haft et fornuftigt og tåleligt liv, inden de bliver brugt i produktionen af dyrefoder. Kødet der er anvendt i produkterne skal helst være anvendt som rent kød og ikke som kødmel.

Hos PitStop for Pets kan du købe det bedste hundefoder og kattefoder på det danske marked, vi har Orijen, Acana, Essential og Naturea, alt vores foder er uden gluten.

Hos os har du fri levering ved fragtfri grænse og levering er fra dag til dag, helt frem til din dør, hvis du ønsker det.

Vi har hos PitStop for Pets mange års erfaring med at rådgive i foder til din hund eller kat, vi stiller meget gerne vores viden til rådighed for dig. Ring blot til vores telefon. Så kommer vi med vores råd og erfaring til din hund eller kats specifikke behov.

PitStop for Pets har eksisteret siden 2002 og vi har stor erfaring i foder både til almindelige behov, lige så vel som allergifoder og foder til specielle behov, som f.eks. energifoder, foder til kræsne hunde eller katte.

Desuden har vi i vores forretning i Hillerød et kæmpe udvalgt af BARF (Bone & Raw Food), BARF er en helt naturlig måde at fodre din hund på, rent kød.....eller kød sammensat med grøntsager, så kan det ikke blive renere.

Vores håb, er at vi har gjort det lidt lettere for dig som forbruger at vælge det rette foder til din hund eller kat.

Vær opmærksom på, at vi kun sender/sælger foder inden for Danmarks grænser.