Eden Goose & Rabbit (Gås & Kanin) - Gourmet Vådfoder til hund

Flere visninger

Eden Goose & Rabbit (Gås & Kanin) - Gourmet Vådfoder til hund

SKU:ed-egr

39,00 DKK

Eden Goose & Rabbit - Gourmet vådfoder til hvalpe og voksne hunde med Gås & Kanin med 70% kød. UDEN korn, gluten og hvide kartofler


• 70% Gås og Kanin
• Vitaminer, mineraler og urter.
• Uden korn, gluten og hvide kartofler.
• Tilsat grønlæbet musling
• Indhold: 400 g.

Eden Goose & Rabbit - Gourmet Vådfoder til hund med Gås og Kanin med 70% kød. UDEN korn, gluten og hvide kartofler

Eden Original Cuisine er et naturligt hypoallergent, ernæringsmæssigt komplet vådfoder udviklet med et højt indhold af kvalitets animalsk protein og lavt kulhydratindhold. Med 70% frisklavet Gås og Kanin af human kvalitet

Edens udvalg af foder til kæledyr er udviklet til at være så tæt på din hunds naturlige kost, så tæt som det er muligt for os at lave. Et højt kødindhold med et minimalt indhold af kulhydrater, kombineret med nøje udvalgte mikronæringsstoffer som giver den rette balance mellem næring og smag.

Edens Gourmet-sortiment kombinerer de kraftige antiinflammatoriske egenskaber fra grønlæbet musling og gurkemeje som indeholder et naturligt præbiotikum og letfordøjelige kødproteiner, og vi er ikke i tvivl om at vores nye serie er en af de bedste vådfoder der kan findes på markedet.

Anvendelse:
Kan gives både til hvalpe og voksne hunde.

Sammensætning: Gås (35%), Kanin (35%), Mineraler (1%), MOS(0,1%), FOS (0,1%), gurkemeje (0,1%), grøn-læbet musling (0,1%).

Analyse:
Råprotein 10,2%, Fedt 5,4%, Råaske 2,6%, råfiber 0,4%, fugt 78%.
Kalorieindhold: 100 kcal / 100 g.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. Kg:
Vitamin D3 200 I.E, Zink som zinkchelat af glycinhydrat 25 mg, mangan sommanganchelat af glycinhydrat 1,4 mg, calciumjodatvandfri 0,75 mg, kobber (II) sulfatpentahydrat 1 mg.

Indhold: 400 g.