Alt i hundeudstyr og katteudstyr

Hos PitStop for Pets har vi specialiseret os i produkter til hunde- og katteelskere, som ønsker det bedste for deres dyr. Med vores udvalg af produkter, ønsker vi at videregive glæde og kvalitetsprodukter til hunde og katte. Pitstoppets.dk Er en webshop med mange år på bagen med masser af hundeudstyr og katteudstyr.

Seneste nyheder

Nøje udvalgt udstyr til hunde og katte

Find det hele indenfor shampoo, styling produkter, naturlige godbidder, kvalitets foder, hundeseler, hundesnore, madskåle, lækkert legetøj og meget mere. Vi har et bredt udvalg i vores hunde- og katteartikler og da vi ikke er en del af en større kæde, kan vi selv bestemme, hvilke produkter vi ønsker i vores sortiment. Vi har produkter, som dine dyr selv ville vælge, hvis de kunne handle på nettet, men vi lytter også til vores tobenede kunder, hvis der er special ønsker. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra kvalitet, sammensætning i produkterne og filosofi omkring dyrevelfærd. Omkring hundemad og kattemad, har vi i mange år haft et godt samarbejde med bl.a. Acana, Orijen, Essential Foods, Eden, Wolfsblut m.fl. Pelspleje er vores helt specielle område, her har vi i mange år selv importeret produkter fra hele verdenen, for at få det bedst mulige, vi arbejder sammen med Plush Puppy, Pet Silk, K9 Competition, B&B Økologisk Hundeshampoo m.fl. Omkring legetøj, kan vi specielt nævne, at vi har et stort udvalg i Kong og belønningslegetøj fra Tug-E-Nuff.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.